Bästa pokersidorna på nätet

Ta del av de bästa pokersidorna på nätet i denna lilla guide som vi har tagit fram åt er. Här sammanställer vi flera svenska sidor med pokerrum som är bland de bästa i vårt land.

Tips på de bästa pokersidorna på nätet

Betsson – Mer än bara betting

betsson

Kanske mest känd för sina sportspel men faktum är att Betsson har en helt egen dedikerad sida för sina pokerspelare. Där samlar tusentals pokerentusiaster varje dag för att spela i Betssons pokerrum. Hos Betsson spelar det ingen roll om du har PC eller MAC, deras klient fungerar på båda systemen. Betsson har en välkomstbonus på upp till 9000 kr för nya spelare.

Pokerstars

pokerstars

Här är allt poker, inget annat. Hämta hem programvaran för MAC eller PC och börja spela idag. Flera av pokerproffsen har börjat sin karriär här på Pokerstars och bolaget sponsrar även flera svenska och internationella stjärnor. En bonus som spelare hos Pokerstars kan bli lite drygt 4000 kr om man väljer att utnyttja hela bonussystemet.

Partypoker

partypoker

Här är ett av Sveriges populäraste pokerrum med extra produkter som casino, betting och bingo. Partypoker har mjukvaror som fungerar på både MAC och PC. För de som gillar att spela på mobilen har Partypoker en speciell app för iPhone och Android. Partypoker matchar din insättning på upp till 350 kr. Gör du en insättning på denna summa så dubblar Partypoker pengarna på ditt spelkonto. När du spelar går det också att tjäna extra belöningar som kontantbonusar, turneringsplatser och poäng hos Partypoker.