April en katastrof för Viktor Blom

Den stora svenska stjärnan på poker Viktor Blom har haft det lite tufft på sistone. Första delen av 2014 började väldigt bra för det unga proffset och han lyckades spela in 14 miljoner kronor i januari. Segersviten höll dock inte i sig och nu i april så har han backat med nästan samma summa. Detta var uträknat två veckor in i april och ställningarna kan se lite annorlunda ut nu.

Viktor spelar även Omaha som har börjat bli ett populärt alternativ till Texas Holdem. Det har gått lika dåligt i båda spelen för Viktor. Vi får se vad resten av året har att erbjuda.

Om Viktor Blom

Viktor är 24 år och han kommer från Sverige. Han har också gått under smeknamnen Blom90 samt Isildur1. Han inledde sin pokerkarriär med buller och bång när han som 18-åring lyckade spela ihop ungefär 10 miljoner svenska kronor på bara två veckor. Han spelade ihop pengar på online poker genom att sätta in 15 000 kr på sitt konto. Han vann även en stor turnering för highrollers vid PokerStars Caribbean Adventure på Bahamas. Där kammade Viktor hem nästan 9 miljoner kronor. Viktor Blom är idag sponsrad av Full Tilt Poker.

Full Tilt Poker är ett spelbolag som bedriver pokerspel på nätet. Man har också online casino samt fler andra intressanta spel. Full Tilt Poker finns på många olika språk, bland annat på svenska. För att spela där behöver du ladda hem ett speciellt program. Det fungerar för både Windows och Mac.